Vakıf Hakkında

Enformasyon ve Dokümantasyon Hizmetleri Vakfı 1990 senesinde Hasan Duman tarafından ülkemizde bilgi belge üretimini ve kullanımını yaygınlaştırmak ve kolaylaştırmak amacıyla kurulmuştur.

Kurulduğu günden bugüne kadar yayınladığı eserler ve yaptığı projelerle gündemde kalmış olan EDH Vakfı Türkiye’yi bilgi çağına hazırlamayı kendine misyon edinip bu doğrultuda çıkardığı eserler, projeler ve katıldığı fuarlarda amacına ulaşmak için özveri ile çalışmış ve takdir almıştır.

Yaptığımız çalışmalar arasında Osmanlı Yıllıkları ve İstanbul’un Mimari Sanatı gibi yapıtları gösterebiliriz. Eserlerimizle ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için bizi her zaman arayabilir veya elektronik posta gönderebilirsiniz